Nikaragvos kakavos masė (100 %) – Trinitario ir Criollo pupelių mišinio.
Ieškantiems autentiškumo ir galimybės susikurti savo ritualą. Pagaminta iš Trinitario ir Criollo pupelių mišinio, ši kakava džiugina švelniu tropikų vaisių ir bananų poskoniu. Pasižymi švelniu ir lengvu skoniu, savyje visiškai neturi rūgštumo bei kartumo, todėl rekomenduojame šią kakavą tiems, kurie nori ypač lengvo skonio arba tik pradeda savo pažintį su rūšine kakava.
Kodėl verta rinktis?
Iš mažų ūkių Nikaragvoje – etiškas auginimas.
Tropinis, švelnus skonis – natūralus bananų, vaisių bei kakavos švelnumas.
Tinka veganams, ceremoninei kakavai – idealiai tinka tiek kasdieniam vartojimui, tiek ritualinei kakavos ceremonijai.
Be glitimo, be pridėtinio cukraus, be jokių priedų – tik gryna kakava.
Puikiai tinka šokolado gamybai, desertams, šiltam kakavos gėrimui ar ritualinei praktikai.
Sudedamosios dalys:
Kakavos masė pagaminta iš 100% Criollo pupelių, be priedų.
Kilmės šalis:
Nikaragua, Centrinė Amerika.
Laikymo sąlygos:
laikyti sausoje vėsioje vietoje, saugoti nuo tiesioginių saulės spindulių.
Produkto maistinė vertė (100 g):
- Energetinė vertė 2759 KJ / 666 kcal;
- Riebalai 56,94 g Iš kurių bendras sočiųjų riebalų rūgščių skaičius 32 g;
- Angliavandeniai 25,1 g Iš kurių bendras cukraus kiekis 0,1 g;
- Druska 0,1 g;
- Baltymai 12 g;
- Skaidulos 11 g.
Gali būti jaučiamas pasifloros vaisių, kavos, ananasų ir kivių poskonis.








Atsiliepimai
Atsiliepimų dar nėra.