Balio kakava labiausiai tinka pradedantiems savo pažintį su rūšine kakava, arba tiems, kuriems būtina kūrybinė laisvė ją ruošiant. Balio kakava pasižymi švelniu, lengvai karčiu skoniu, joje dera aibės skirtingų prieskonių, natūralių sirupų.
Sudedamosios dalys:
Kakavos masė pagaminta iš 100% Trinitario pupelių, be priedų.
Kilmės šalis:
Balio Sala, Indonezija.
Laikymo sąlygos:
laikyti sausoje vėsioje vietoje, saugoti nuo tiesioginių saulės spindulių.
Produkto maistinė vertė (100 g):
- Energetinė vertė 2705 KJ / 1646 kcal;
- Riebalai 49,03 g, iš kurių bendras sočiųjų riebalų rūgščių skaičius 31,5 g;
- Angliavandeniai 25,4 g, iš kurių bendras cukraus kiekis 1,1 g;
- Druska 0,1 g;
- Baltymai 12,70 g;
- Skaidulos 11 g.
Gali būti jaučiamas kreminis riešutų, džiovintų vyšnių, laukinio medaus, sandalmedžio ir vanilės poskonis.
Reviews
There are no reviews yet.